Jdi na obsah Jdi na menu
 


Plán akcí na únor 2021

24. 1. 2021

2. 2. 2021 – úterý – 18:30 - PŘÁTELSKÉ SEZENÍ

Restaurace KD. Pravidelné setkání lidí, které baví a zajímá česká historie. Větší důraz se klade na historii a dění v regionu. Na programu bude odložená lednová Valná hromada s roční rekapitulací.

Toto sezení bude podmíněno PES systémem, zdali budou restaurace otevřeny. Pokud ne, sezení se zruší a odloží nejprva na 9. února a následně na termín březnový.  

 

13. 2. 2021 – sobota – 13:00 - ODDECHOVÁ VYCHÁZKA 

Opět malá procházka po městě v rámci doporučujících zdravotních venkovních aktivit pro veřejnost. Sraz u kašny na náměstí. Možnost navštívit Retro výstavu v muzeu bude opět záležet na PES systému. Osvětová akce pro veřejnost.

 

21. 2. 2021 – neděle – 7:30 - VLASTIVĚDNÝ VÝLET - „Vejvodova Škoda lásky a Manouškovy zvony“

Praha Zbraslav - městská památková zóna, klášter, zámek, kostel sv. Jakuba, muzeum zvonařství. Pokud bude PES systém příznivý budou prohlídky s výkladem a tradiční oběd zajištěn. Pokud ne, jídlo s sebou. Doprava - vlak. Sraz na vlakovém nádraží v 7:15 hod. 

 

24. 2. 2021 – středa – 18:00 - SPOLEČENSKÁ AKCE - „Šumavské toulání 6“

Hifiklub ve Vrchlického sadech. Promítání z našich nevšedních výprav v minulém roce, kdy jsme navštívili místa kolem Javorníka, v Blanském lese a kolem hranic na Gsengetu. Pořad ve spolupráci s Hifiklubem. Osvětová akce pro veřejnost. Také tato vnitřní akce bude či nebude uskutečněna na základě aktuálního PES systému.