Jdi na obsah Jdi na menu
 


plán akcí na duben 2012

16. 3. 2012

3. 4. 2012 - PŘÁTELSKÉ SEZENÍ

úterý -18.30 hod. - restaurace KD Družba. Pravidelné setkání lidí, které baví a zajímá česká historie. Větší důraz se klade na historii a dění v regionu. Na programu bude tradiční beseda s hostem, tentokrát s vedoucí odboru školství, kultury a cestovního ruchu Alenou Kunešovou a Danou Šillarovou s Jitkou Kodešovou z památkové péče. Sezení je přístupné veřejnosti.

 

15. 4. 2012 - NAUČNĚ POZNÁVACÍ VÝLET  

SOKOLOV a LOKET - „Památky vzkříšené v kraji uhlí a porcelánu“ - neděle, Sokolov - Nosticovské zámecké muzeum, Loket – městská památková rezervace s úžasným gotickým hradem a minipivovarem sv. Floriána. Prohlídky s výkladem a tradiční oběd zajištěn. Doprava - zájezdní autobus. Odjezd v 7.00 hod. z Jiráskovy ulice (za hradbami).

 

21. 4. 2012 - ODDECHOVÁ VYCHÁZKA

„za smírčím křížem na Bubnování“

sobota - 13.00 hod. Připomeneme si historii těchto drobných památek v krajině. Sraz účastníků na parkovišti marketu Albert v Lubech. Vycházka je určena i pro veřejnost.

 

22. 4. 2012 - NAUČNĚ POZNÁVACÍ VÝLET 

SOKOLOV a LOKET – repete dle stejného programu. Prohlídky s výkladem a tradiční oběd zajištěn. Doprava - zájezdní autobus. Odjezd v 7.00 hod. z Jiráskovy ulice (za hradbami).

 

25. 4. 2012 - SPOLEČENSKÝ VEČER -

„POZNEJ KRÁSY SVÉHO KRAJE aneb Z VÝLETŮ PŘÁTEL ČESKÉ HISTORIE“ -

6. část, středa 19.30 hod.- klubovna Hifiklubu ve Vrchlického sadech. Je třeba si připomenout co hezkého jsme zažili. Pořad je připraven ve spolupráci s Hifiklubem. Akce je přístupná pro všechny milovníky památek.